Pravila privatnosti

Uvod

Tvrtka Vectrino d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše podatke kada posjetite našu web stranicu (vectrino.eu). Pristupom ili korištenjem naše stranice, pristajete na uvjete ovih Pravila privatnosti.

Tvrtka Vectrino d.o.o. je renomirani pružatelj rješenja za nadzor i upravljanje imovinom, sa sjedištem na adresi Bože Milanovića 2B, 51000 Rijeka, Hrvatska. Upisani u Hrvatski trgovački registar s MBS: 040318447 i OIB: 40897658098, pridržavamo se strogih standarda zaštite podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i drugim relevantnim zakonima o zaštiti podataka.

Ova Pravila o privatnosti imaju za cilj pružiti vam transparentne i sveobuhvatne informacije o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima. Potičemo vas da pažljivo pregledate ovu Politiku kako biste razumjeli kako se obrađuju vaši podaci i vaša prava u vezi s vašim podacima.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom Politikom privatnosti ili našim postupcima obrade podataka, obratite nam se na info@vectrino.eu.

1. Prikupljanje osobnih podataka prilikom posjete našoj stranici

1.1 Osobni podaci
Kada budete u interakciji s našom stranicom, možemo prikupiti osobne podatke koje ste izravno ili neizravno dali, uključujući:

Podaci za kontakt kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj i naziv tvrtke ili organizacije.
Podaci koji se odnose na vaš profesionalni život, kao što su detalji navedeni putem našeg obrasca za kontakt kada se raspitujete o našim uslugama.

1.2 Korištenje osobnih podataka
Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u različite svrhe, uključujući:

Odgovaranje na vaše upite i pružanje informacija o našim uslugama.
Provođenje analiza korištenja web stranice kako bismo poboljšali korisničko iskustvo i prilagodili naše marketinške strategije.
Poboljšanje sadržaja web stranice i pružanje odgovora na često postavljana pitanja.

1.3 Razdoblje čuvanja osobnih podataka
Razdoblje čuvanja osobnih podataka prikupljenih putem naše kontakt forme je 5 godina. To nam omogućuje održavanje zapisa za buduće potrebe i pružanje kontinuirane podrške za naše usluge.

2. Veze na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Napominjemo da Vectrino d.o.o. nije odgovoran za prakse privatnosti ili sadržaj ovih web stranica. Potičemo vas da pregledate pravila o privatnosti svih web stranica trećih strana koje posjećujete.

Zahvaljujemo na pozornosti našoj Politici privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatna pojašnjenja, slobodno nas kontaktirajte: info@vectrino.eu