O nama

Snimanje različitih tipova objekata pod morem i iz zraka

Vectrino je tvrtka koja pruža usluge i rješenja vlasnicima imovine i osobama odgovornima za njezino održavanje. Razumijemo sve izazove s kojima se susreću svi koji imaju odgovornost za upravljanje objektima: nepristupačni tereni, video i fotodokumentacija slabe razlučivosti, poteškoće s praćenjem stanja kroz vrijeme i sl.

Jedinstvena metodologija: realan prikaz stanja

Zbog toga smo razvili jedinstvenu metodologiju za obalno područje plitke vode koja uvelike olakšava posao upravljanja imovinom pod vodom jer omogućuje realan prikaz stanja u svakom trenutku.

Zahvaljujući tehnologiji, iskustvu i znanju smanjuju se troškovi inspekcije, kao i mogućnost nastanka nepredviđene štete.

Snimke visoke kvalitete

Za učinkovito upravljanje i nadzor imovine od presudne je važnosti kvaliteta snimki te da li su oštećenja jasno i bez greške locirana i vidljiva.

Jednostavan posao nadzora, upravljanja i planiranja

Snimanje, analiza i obrada podataka prilagođavaju se svakom projektu i klijentu, neovisno o tome da li je riječ o lukama, lučicama, obalnim zidovima, kablovima, ispustima pod morem ili sličnom.

Na konačnom prikazu tzv. digitalnom blizancu, “isušuje” se voda iz okruženja podvodne strukture, građevine ili objekta što olakšava posao nadzora i planiranja iz ureda.

Primjeri i iskustva

Za usluge snimanja ili konzultacije kontaktirajte naš tim.

Najčešći upiti za usluge vezani su uz poslove batimetrije, snimanja podmorskih ispusta, cjevovoda ili kablova, izrade 3D modela iz snimki, geolociranja oštećenja, termovizijska snimanja. Podjelit ćemo s vama sve primjere i iskustva, slobodno nas kontaktirajte.