Digitalni blizanac luke Rab: Precizno snimanje za informirane odluke u sanaciji

Tvrtka u privatnom vlasništvu, koja je zadužena za sanaciju luke Rab, prepoznala je važnost preciznog snimanja podvodne infrastrukture prije početka radova.

Digitalni blizanac luke Rab pruža klijentu cjelovit i detaljan pregled objekta pod morem i pomaže u donošenju ispravnih odluka u procesu sanacije.

Snimanje je provedeno s posebnom pažnjom na detalje, s ciljem postizanja visoke točnosti ispod dva centimetra.

Kroz pažljivo planiranje i korištenje napredne opreme, naš tim uspio je snimiti podvodnu površinu luke Rab u duljini od 500 metara i dubini od 6 metara.

Kao rezultat, izrađen je kompletni digitalni blizanac snimane površine.

Ovaj precizan 3D model omogućuje klijentu da u svakom trenutku, na bilo kojem uređaju, detaljno pregleda objekt.

Zahvaljujući tome, mogu donositi informirane odluke o potrebnim količinama materijala za sanaciju i pravovremeno reagirati na eventualne probleme ili oštećenja.

Digitalni blizanac luke Rab pruža klijentu sveobuhvatan uvid u stanje podvodne infrastrukture

Mogu se jasno vidjeti svi detalji, od sitnih oštećenja do cjelokupne strukture.

Ova tehnologija omogućuje klijentu da se upusti u virtualnu šetnju kroz objekt i detaljno ispita svaki segment.

Osim toga, klijent može pristupiti ovom 3D modelu s bilo kojeg mjesta i uređaja, što pruža praktičnost i fleksibilnost u pregledu i analizi podataka.

To im omogućuje da budu uvijek informirani o trenutnom stanju i da brzo reagiraju na izazove koji se mogu pojaviti tijekom sanacijskih radova.

Digitalni blizanac luke Rab pruža klijentu ne samo vizualni prikaz podvodne infrastrukture već i temelj za donošenje odluka zasnovanih na činjenicama.

Preciznost snimljenih podataka omogućuje identifikaciju prioriteta i optimizaciju procesa sanacije.

Kroz ovaj inovativni pristup, tvrtka u privatnom vlasništvu osigurava da sanacijski radovi u luci Rab budu temeljeni na preciznim informacijama i da se provode na učinkovit način.

Digitalni blizanac pruža im sigurnost i pouzdanost u planiranju i izvođenju radova, osiguravajući dugoročnu održivost i funkcionalnost luke.

Ukupna površina snimanja pod morem: 500 metara duljine i 6 metara dubine.